Direktlänk till inlägg 28 augusti 2007

En kväll i Sigtuna

Av Anna - 28 augusti 2007 23:46

<><>Harald är den underbaraste

<><>Finns ingenting annat

<><>Mitt problem är att jag har svårt att  bry mig om något annat

<><>Det känns inte värt det

<><>Fast på vissa sätt är det bra

<><>Man blir inte lika nervös och stressad

<><>Man kan ta lite lätt på livet


<><>Jag har adopterat buddhismen nu. Det lilla jag känner till av den följer jag troget. Jag gör allt för att bli som Dalai Lama förespråkar. Lycklig.


<><>Jag saknar Torquay lite grann.

<><>Jag saknar mest av allt Harald, fast det bara var en timme sen jag sa hejdå till honom i Märsta.

<><>Jag dör

<><>Nej, jag lever

<><>Jag lever ett väldigt levande liv

<><>Men just nu känner jag jävligt mycket för förändring

<><>Inte för att jag vet hur förändringen skulle vara

<><>Kanske det där med husvagnen


<><>Eller något


<><>Kanske vill jag trots allt bara fortsätta leva där jag är nu

<><>Det känns mer som att det är någon mental tröskel eller något

<><>Några spår av smuts som sitter kvar

<><>Jag ska bli ren

<><>Ren buddhist

<><>hm, jag ska nig lära mig stava buddhist också.

<><>Är lite tveksam till nuvarande stavning


<><>Jag vill plötsligt inte

<><>Det känns som att allt det lyckliga glimmret försvann från världen

<><>för två sekunder sen var allting relativt lyckligt

<><>Nu känns det tomt


<><><>Jag tror jag såg Anna när vi väntade på Märstatåget idag. Måste förhöra mig om det imorgon. Anna verkar som en mycket trevlig flicka. Nora med. Pelerin, Josefin och Sofia är det. En hel del andra med.


<><><><>Gråt

<><><><>Ska kanske telefonera till Eksund

<><><><>Om de inte dödar mig


<><><><>Imorgon ska jag be Johanna om hjälp med en för tillfället mycket central fråga i mitt liv

<><><><>Svaret kan innebära en jävla massa trassel

<><><><>eller en liten lättnad

<><><><>Låt oss hoppas på lättnaden


<><><><>Idag fick jag en bok att läsa på engelskan.

<><><><>Men hur som helst så orkar jag inte skriva mer nu.

<><><><>Ska telefonera eller möjligen läsa lite.


<><><><>(Läste Bulgakov imorse och hittade våra gamla Göteborgsbiljetter. Snyft snyft. Livet är en stor liten sak. Mycket varierande i känslor. Tänker på Heddan. Henne ska jag fika me på torsdag. Längtar dit.)


Kom nu på en ännu viktigare fråga jag måste ställa till Johanna. Den är fan ännu mer central i mitt liv. Oj, det där var en fet diss, men eftersom ingen (inte ens de berörda dissade) kommer fatta vad det handlar om så bryr jag mig inte om att radera det hela. Nu börjar min blogg verkligen arta sig. Ingen flams längre.Haha, kom nu på ett mycket passande bandnamn åt Nina. Jag ska föreslå saken för Miss Barketorp imorgon när vi då förhoppningsvis möts på ryskan. Let's hope att hon bekantar sig med Pelerin och inte leker asocial eller något. Men det vore väldigt olikt Johanna, känner jag. So, not to worry.


Jag må inte vara något engelskageni. Men försöka duger.


Måste avsluta saken med att Harald är alltet. Bara för att det är honom det egentligen skulle handla om. Men jag insåg att jag aldrig skulle lyckas fånga den känslan i ord. Det är för någon som inte tappat halva sin ordförråd på grund av plötslig hjärncellsutrotning.<> Eller något i den stilen.


Good night 

 
ANNONS
 
Ingen bild

cc

15 oktober 2007 15:54

ccc

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se