Direktlänk till inlägg 30 april 2007

Lustiga fynd

Av Anna - 30 april 2007 16:45

Mina har hittat en hårspray

Naturligtvis är jag inte en person som håller mig från att förbruka en hårspray när jag hittar den.

Lillis kommer få fet chock när hon hittar mig


Idag har jag orienterat

oorienterat

Vi gick vilse och jag höll på att dö av förvirring

Sen blev vi räddade av Charles vackra stämma som hördes nerifrån skogen

Och efter en traumatiskt språngmarsch kom vi ut till autobahn igen. 

Jag lever men är i chock


Senare träffade jag Ebba som är en vän av Johannas

<>Hon hade också många läskiga orienteringsminnen att dela med sig av


<>Nu satte jag upp mitt hår i en knut. Det kommer nog göra hela hårsprayschocken ännu värre.

<>Volume explosion.

<>fast det var det bara Johanna som fattade


Nu fick min far för sig att spela blockflöjt

Det låter kul

<>Lite vårigt

<> <>

<><>Min syster har vart på Grönan

<><>Jag ska dit med Johanna (den skurken) efter att hon kommer hem från Milano.


<><>Nu börjar det bli tråkigt att blogga 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anni

30 april 2007 17:20

du kommer nog en chock när du hittar mig! haha du ska se min präktiga outfit...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se