Direktlänk till inlägg 19 april 2007

Rubrik saknas

Av Anna - 19 april 2007 18:18

jag är trött på mitt finska utseende

det är fult

jag vill inte vara ful

jag vill ha ett betydelselöst utseende

idag har jag vart i stan med lillis och johanna. Lillis köpte två söta klänningar och johanna köpte en liten fin tröja.

<> JAG DAMPAR PÅ BLOGGAGRATIS!!!

<> jag vill skriva tills allt blir bra igen. tills det slutar göra ont och vara jobbigt.

men det kommer inte sluta. I alla fall inte på grund av att jag skriver om det.


käre Gud! låt något roligt hända imorgon. Något som börjar på N och slutar på A kanske. Hahaha

<>

<>Jag tar livet av mig om bloggagratis tänker fortsätta på detta viset.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 4 maj 2010 21:08

I'd tell you sad stories of my childhood   Dreams dreams, of when we had just everything dreams of me and you And it seems it seems that i can't shake those memories I wonder if you have the same dreams too   The littelest things they...

Av Anna - 18 februari 2010 19:20

I wanna be forgotten And I don't wanna be reminded You say please don't make this harder No I won't yet   I wanna be beside her She wanna be admired You say please don't make this harder No I won't yet   Oh dear, is it really all ...

Av Anna - 3 augusti 2009 18:01

He left no time to regret Kept his dick wet With his same old safe bet Me and my head high And my tears dry Get on without my guy You went back to what you knew So far removed from all that we went through And I tread a troubled track My odds are sta...

Av Anna - 21 juli 2009 19:38

Suerte que en el sur hayas nacido y que burlemos las distancias Suerte que es haberte conocido y por tramar tierras extrañas yo puedo escalar los andes solo por ir a contar tus lunares contigo celebro y sufro todo mis alegrias y mis males   Sabes que...

Av Anna - 3 juli 2009 20:44

So... so you think you can tell, heaven from hell, blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?   Did they get you to trade your heroes for ghosts? hot ashes for trees, hot a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se